Skip to content

Pro Tour versenysorozat magyar streammel

Aki esetleg nem volt kinn a Budaörsi Sportcsarnokban az ITTF Pro Tour asztalitenisz versenysorozat magyar rendezésű állomásán az megnézhette a PPKO.tv internetes élő közvetítését a külön ennek az eseménynek dedikált oldalán, (illetve a döntőket a SPORT1 TV-n). Ez a sportesemény a sportág legjobbjait felvonultató rendezvénye volt, amelyre egy kis méretű live streaming szettet telepítettünk az akkori egyetlen magyar pingpongtévé részére.

Ennek megfelelően két fős stáb is megbírkózott egy egyszerű statikus élő webes műsorgyártással. A médiaszerver-rendszer zökkenőmentesen bírta a folyamatos terhelést. A megrendelő, a sportági szövetsgé értékelése szerint sikerült beállítani a sportági nézőcsúcsot.

A mezőny a világranglista első 10 nélkül is igen erős volt, így a helyszínen és webes élő műsorként is csodálatos és hihetetlen labdamenetek kárpótolhatták a nézőket azért, hogy hazai játékosnak nem sikerült túl messzire jutni a főtáblán. A férfi egyes döntő legjobb pontjait rövidítve az alábbi videóba tömörítettük: