Skip to content

Live standup videokészítés szolgáltatás

Ma már nem az a kérdés, hogy be tudsz-e jelentkezni bárhonnan egy gyors élőre a mobillal. Az az egyetlen kérdés, hogy elég-e az a végeredmény, amit a mobiltelefon tud. Van mikor igen, van, amikor nem. Erre a második esetre való a live standup videokészítés szolgáltatásunk, ami arra jó, hogy professzionális technikával segítsük bejelentkezni megrendelőinket élő videóval bárhonnan. Ez pont olyan, mint pl. a kommentátor bejelentkezés sport élő közvetítéseknél vagy a politikusok élő bejelentkezései. Ugyanolyan technológiát és stábot használunk mi is.

Élő bejelentkezés live standup
Gyulai Márton és Németh Balázs élőben jelentkezett az atlétikai-vb helyszínéről

Kinek ajánljuk live standup videokészítés megoldásunkat?

 • Cégvezetőknek, sportmenedzsereknek, vagy bárkinek, akinek gyorsan kell a saját helyszínéről, irodából broadcast minőségben bejelentkezni. (Pl. céges bejelentés, breaking news)
 • Sajtótájékoztató szervezőinek, hiszen csak az élő linkjét kell megadni a sajtónak és minden el van rendezve.
 • Azoknak, akik a mobileszközöknél profibb hang- és képminőséget szeretnének élőzni és a rögzítés minősége az élőtől függetlenül elengedhetetlenül fontos.
 • Ha bármilyen névfeliratot, bejátszást kell az adásba tenni.

Kinek nem ajánljuk magunkat?

Ha valakinek elég egy webkamera vagy mobiltelefon a bejelentkezéshez, emellett az ár az egyetlen paraméter, akkor nagy valószínűséggel nem mi fogjuk szállítani a megoldást.

Miért dolgozzon velünk?

 • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
 • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
 • Profi stábunkkal túl vagyunk többszáz élő közvetítésen.
 • Több alkalommal dolgozunk tévés (M4, DigiSport) élő produkciókkal egyszerre, azok kiegészítéseként. Tudjuk milyen elszalaszthatatlan lehetőségeid vannak a tévéközvetítés mellett.
 • Redundáns módszerekkel rögzítjük is az adást, az internetes adás minőségétől függetlenül.
 • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Nem kísérletezünk.
 • Egy nyelvet beszélünk, érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

Az élő bejelentkezéseinek közvetítése és minősége számunkra rendkívül fontos. Ennek érdekében biztosan lesz néhány kérdésünk, mivel arra törekszünk, hogy a standup a lehető legjobban sikerüljön. Előzetesen minden apró részletet egyeztetünk, és ezt figyelembe véve alakítjuk ki mobil tévéstúdiónk eszközparkját is (fények, mikrofonok, kamera, monitorok stb.). Mindenképpen előnyös, ha nem az adás napján kapjuk meg az adáshoz szükséges információkat és az esetleges arculatot. Az adás előtt időben szeretnénk érkezni, hogy kiépíthessük mobil broadcast stúdiónkat. Akár az első élő bejelentése az életében, akár a többszázadik, végigkísérjük a folyamatokat, támogatjuk Önt best practice ötletekkel és tanácsokat adunk arra, hogyan válhat a közös munkánk zökkenőmentessé, hogy az adás már csak a tökéletes végeredmény legyen.