Profi netes közvetítés TV-s szemlélettel

Netes közvetítés profiktól

Ha sikert és komoly támogatókat szeretnél az eseményeid számára akkor nem engedheted meg magadnak a rossz minőséget. Az elégedett nézők nem teremnek csak úgy az interneten. Bizonyára sokat dolgozol, hogy megkeresd és megtaláld őket, erős promóciód van, ami megfelelő számú nézőt hoz és amivel a rendezvényed szponzorai is elégedettek. Ugye nem szeretnéd őket egy amatőr, kisfelbontású adással elüldözni, amiben torz a hang, a rosszul elhelyezett kamera miatt a lényeg nem látható vagy akadozik az adás. Nézők nélkül ugyanis az egész dolog nem működik.

Sajnos az internetes közvetítés a köztudatban a gyenge minőségű webkamerás videó definíciójaként terjedt el a korábbi technológiák hiányosságai miatt, majd később is kevéssé fejlődött mert a “közvetítések” megrendelői és szolgáltatói nem voltak érdekeltek ezen változtatni. És így rengeteget is bosszankodtak amiatt, hogy elfogytak a nézők. Ez azonban egyáltalán nem csoda, hiszen ők a jó minőségű tv adáshoz szoktak.

Emellett ráadásul az esetek többségében semmilyen visszacsatolást nem kapott  arról, hogy milyen nézettségi adatokat produkált a netes adás. A profi statisztika ugyanúgy a hatékony és professzionális netes közvetítés része, mint a felkészült szakemberek vagy a megfelelő eszközök. Te fizetnél azért, ha nem lehet megállapítani konkrétan hány ember mennyi időt nézte az adást? Nincs mese, profi netes közvetítés kell.

Mi TV-s szemlélettel gondolkodunk, és profi adást készítünk több kameraállással, kommentátorral, lassítással, közvetítőkocsival, műholdas kapcsolattal, ha kell.

Sportesemény, előadás, koncert vagy más a területed? Keress minket bátran!

  Neved
  (kötelező)

  Email címed
  (kötelező)

  Státuszod
  (kötelező)
  JogtulajdonosHelyszín tulajdonosSportszövetségRendezvényszervező

  Esemény jellege, sportág
  (kötelező)

  Hány nézőre számítsunk?
  (kötelező)

  Esemény kezdő dátuma

  Esemény befejezési dátuma

  Helyszín
  (város elég, kötelező)

  További információ, amire úgy gondolod szükségünk lehet

  GDPR (kötelező)