Skip to content

Livestreaming stúdió megoldásunk

Bár a kommunikáció csoportos élő internetes formája már az életünk része az otthoni eszközök minősége és a szobai környezet által nyújtott lehetőségek nem mindig vannak arányban pl. üzleti célokkal vagy brand-követelményekkel. Ha még a videotechnika is kínai az ön számára akkor a livestreaming stúdió szolgáltatásunk lesz a megoldás.

Livestreaming stúdió szolgáltatásunk
Rátai Attila villamosmérnök tartja online képzését

Kinek ajánljuk livestreaming stúdió szolgáltatásunkat?

  • Online előadóknak, cégvezetőknek, marketing guruknak, webinár előadóknak, akik komoly értéket, tudást szeretnének online átadni és ehhez keresik a minőségi videomegoldást.
  • Azoknak akik egy élő bejelentkezéssel a legkevesebb időt akarják eltölteni, de a legmagasabb minőséget várják.
  • Előadóknak, oktatóknak, akik nem akarnak többé technikai problémákkal küszködni az élő előadásaik alatt.
  • Ha több ember egyszerre készítene műsort. Élő beszélgetések, podcastok, webcastok, vitaműsorok is készülhetnek így.

Kinek nem ajánljuk livestreaming stúdió megoldásunkat?

Azoknak, akik szerint mindegy, hogy egy webkonferencián, hogy néz ki a kép, hang, esetleg úgy hiszik elég egy laptop és egy iroda ahhoz, hogy a magas minőségű élő online előadást tudjanak készíteni.

Miért dolgozzon velünk?

  • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
  • A stúdiónkban minden feltétel adott, hogy HD/HQ képet és hangot állítsunk elő.
  • Túl vagyunk többszáz élő stúdióközvetítésen.
  • Redundáns módszerekkel rögzítjük az előadást, azaz mindig van biztonsági felvétel.
  • Saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amelyekben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Az Ön előadásán nem fogunk kísérletezni.
  • Az ön nyelvén, érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk, nem misztifikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

Amennyiben livestreaming stúdió szolgáltatásunkat választja, bizonyosan lesz néhány kérdésünk, mivel felkészültek szeretnénk lenni, hogy a stúdióadás a legjobban sikerüljön. Minden apró részletet egyeztetünk és ennek megfelelően alakítjuk ki stúdiónkat, valamint állítjuk be a stúdió eszközparkját is (fények, mikrofonok, háttér stb.). Mindenképpen előnyös, ha nem az adás napján kapjuk meg az adáshoz szükséges prezentációkat, és ha brandingelünk, akkor a grafikai elemeket. Az adás napján arra kérjük Önt, hogy érkezzen meg az élő adás kezdési időpontja előtt legalább egy órával, hogy mindent személyre tudjunk szabni a stúdióban. Akár az első stúdióközvetítés lesz ez az életében, akár a többszázadik, végigkísérjük a folyamatokat, támogatjuk Önt best practice ötletekkel és tanácsokat adunk arra, hogyan válhat a közös munkánk zökkenőmentessé annak érdekében, hogy az adás már „csupán” a tökéletes végeredmény legyen.