Skip to content

Podcast stúdió videóval

Podcast stúdió szolgáltatásunk keretén belül felvesszük stúdióban a 2020-as évek óta reneszánszát élő műfaj epizódjait és ajándékba adunk hozzá videót is, hogy az audio-platformokkal párhuzamosan a klasszikus videócsatornákat is ki lehessen aknázni.

Podcast stúdió Rode mikrofonokkal
Mi Rode mikrofonokat használunk

Kinek ajánljuk podcast stúdió megoldásunkat?

  • Azoknak akik a podcastjuk mellé jó minőségű videót is szeretnének, hogy több platformon is jelen tudjanak lenni.
  • Előadóknak, cégvezetőknek, marketingeseknek, menedzsereknek, akik úgy érzik bekapcsolódnának ebbe a régi-új műfaj által generált bumm-ba.
  • Azoknak, akik nem akarnak többé technikai problémákkal küszködni az élő vagy rögzített podcastjuk felvételénél.
  • Azoknak a podcastereknek, akik eddig otthon gyártottak, de több vendéget akarnak és arra már nem alkalmas az otthoni technikájuk.

Miért népszerű a podcast?

A podcast műfaj népszerűsége több okra vezethető vissza. Egyrészt a podcastok lehetővé teszik, hogy szórakoztató és értékes tartalmakat hallgassunk bármikor és bárhol, akár internetkapcsolat nélkül is. Másrészt a podcastok bensőséges kapcsolatot teremtenek a hallgató és a podcaster között Harmadrészt a podcastok széles skálájú témákat fednek le, így mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő csatornát vagy epizódot. A podcastok tehát egy új és izgalmas műfajt képviselnek, amelyek egyre több embert vonzanak be.

Miért dolgozz velünk?

  • Tévéműsor gyártóként az audio és video területen is egyaránt komfortosan mozgunk.
  • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
  • Több száz hasonló projekten vagyunk túl.
  • Jónéhány szervezet médiastratégiája szerint dolgozunk podcast / vodcast tartalmak gyártásán.
  • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Nem a te sporteseményeden fogunk kísérletezni.
  • Egyszerű hétköznapi nyelven kommunikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

Amennyiben podcast stúdió szolgáltatásunkat választja, bizonyosan lesz néhány kérdésünk, mivel arra törekszünk, hogy a stúdióadás a legjobban sikerüljön. Minden apró részletet egyeztetünk és ennek megfelelően alakítjuk ki a stúdiót, valamint állítjuk be a stúdió eszközparkját. Fontos, hogy tudjuk, hányan érkeznek és milyen terjedelmű műsor felvételére számíthatunk. Az adás napján arra kérjük Önt, hogy érkezzen meg az élő adás kezdési időpontja előtt legalább egy órával, hogy mindent személyre tudjunk szabni a stúdióban. Akár az első stúdióközvetítés lesz ez az életében, akár a többszázadik, végigkísérjük a folyamatokat, és támogatjuk Önt best practice ötletekkel, valamint tanácsokat adunk arra, hogyan válhat a közös munkánk zökkenőmentessé annak érdekében, hogy az adás már „csupán” a tökéletes végeredmény legyen.