Skip to content

Sportesemény élő internetes közvetítés szolgáltatásunk

Ma már nem a tévétársaságok döntése, hogy egy sportesemény élőben látható-e, hanem a megrendelőé. Élőben közvetítjük sporteseményét akár 8 kamerával, sportfelirattal, kommentátorokkal, lassítás visszajátszás opcióval is, ha igénylik. A mi sportesemény élő internetes közvetítés megoldásunkkal a stream olyan lesz, mint a tévében.

Sportesemény élő közvetítés szolgáltatásunk
Drift nemzetközi verseny élő közvetítésünk közvetítőkocsival

Kinek ajánljuk sportesemény élő internetes streaming megoldásunkat?

 • Sportrendezvény-szervezőknek, promotereknek, jogtulajdonosoknak, akik tisztában vannak vele, hogy az online sportközvetítés lehetővé teszi, hogy ne csak a helyszínen lévő nézőkhöz jusson el, hanem ország-, világszerte többezer, többszázezer emberhez.
 • Sportrendezvény helyszíneknek, sportcsarnok üzemeltetőknek, akik nem szeretnének a nézőszám limittel foglalkozni, nem akarják kiakasztani a „megtelt” táblát, akik értik, hogy mekkora veszteség, ha még lenne néző, de nem tud bejönni. Ők az élő internetes sportközvetítéssel virtuálisan bővítenék a nézők számát, egyúttal közösséget építenek.
 • Sportkluboknak, csapatoknak, sportmarketingeseknek, akiknek hatékony élő médiamegoldás kell az olyan helyzetekre, ami a televíziótársaságok ingerküszöbét nem üti meg a sportáguk, versenyük, versenyrendszerük vagy annak valamilyen szegmense esetén.
 • Sportmenedzsereknek, technikai igazgatóknak, akik nem csak egyszeri online megoldást keresnek, hanem rendszeres megjelenéssel brandet is építenének.

Kinek nem ajánljuk magunkat?

Nem árulunk zsákbamacskát: ha valakinek elég egy webkamera az esemény egyik sarkában, vagy mobiltelefonnal szeretne livestreamet készíteni a sportfanjainak és emellett az ár az egyetlen paraméter, akkor nagy valószínűséggel nem fogunk együtt dolgozni.

Miért a Pélicom LIVE-ot válassza?

 • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
 • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
 • Profi stábunkkal túl vagyunk többszáz élő közvetítésen.
 • Több alkalommal dolgozunk tévés (M4, DigiSport, Sport TV) élő produkciókkal egyszerre, azok kiegészítéseként. Tudjuk milyen elszalaszthatatlan lehetőségeid vannak a tévéközvetítés mellett.
 • Redundáns módszerekkel rögzítjük az előadást, azaz mindig van biztonsági felvétel.
 • Tudjuk hogyan kapcsolódnak a rendezvények műszaki szolgáltatói (hang, fény, LED-fal, stb…) és minek milyen hatása van a közvetítésre, felvételre. Ez biztosítja a helyszíni zökkenőmentes együttműködést és a jó élő közvetítés minőséget is.
 • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Nem a te sporteseményeden fogunk kísérletezni.
 • A te nyelveden beszélünk, érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk veled, nem misztifikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

A sportesemények élő internetes közvetítése és annak minősége számunkra kulcsfontosságú. Bár való igaz, hogy a rendezvények egyik meghatározó elemeivé válik a tevékenységünk, mégis fontosnak tartjuk, hogy a dolgokat egészében lássuk. Ezáltal a nézők is azt és úgy láthatják, ami egy sporteseményen valóban lényeges. Ezért szükséges együttműködnünk a rendezvény többi szolgáltatójával is. Ennek fényében előfordulhat, hogy lesz néhány kérdésünk. Akár ez az első élő közvetítése az életében, akár a többszázadik, végigkísérjük a folyamatokat, és támogatjuk Önt best practice ötletekkel vagy akár sport streaming élő közvetítés szervezői checklistával. Tanácsokat adunk arra, hogyan válhat a közös munkánk zökkenőmentessé, hogy az élő közvetítés végül már „csupán” a tökéletes végeredményt tükrözze.