Skip to content

Konferencia élő közvetítés és videofelvétel

Konferencia élő közvetítési megoldásunkkal online konferenciáját, előadását, talkshow-ját, kerekasztal beszélgetését, webináriumát tudjuk streamelni, akár egy vagy több előadó is szerepel egyszerre. Van prezentációja is? Semmi gond, digitálisan hozzáadjuk az élő adáshoz.

Konferencia élő közvetítés
Dárdai Pál távolról válaszol Bruckner Gábor kérdéseire egyik élő konferenciánkon

Kinek ajánljuk konferencia élő közvetítés megoldásunkat?

 • Konferencia-szervezőknek, előadóknak, akik csak szimplán tudják, hogy a konferencia livestreaming lehetővé teszi, hogy ne csak a helyszínen lévő emberekhez tudjanak szólni, hanem ország-, világszerte többezer emberhez
 • Előadóknak, rendezvényszervezőknek, akik nem szeretnének nézőket veszíteni azzal, ha megtelt az előadóterem. Az előadótermek megtöltése mindig kulcsfontosságú feladat. Ha túl nagy termet foglalsz és nem jönnek elegen az is probléma, de ha túl kicsi a helyszín és még lenne érdeklődő az igazán fájó veszteség. A konferencia élő közvetítés megoldásunkkal virtuálisan kibővíthetjük az előadótermet, hiszen több ezer néződ lehet online.
 • Rendezvényszervezőknek, akiknek fontos az egy nézőre fordított optimális költség. Tisztán online előadással akár a teljes előadóterem bérleti díját is megspórolhatod, ami milliós tétel is lehet. Az előadásodat mindenki a legkényelmesebb helyről nézheti laptopon, számítógépen, tableten, okostévén, mobilon.
 • Üzleti előadóknak, akik több legyet ütnének egy csapásra. Akik nem csak egyszeri online megoldást keresnek, hanem videofelvételként később felhasználható, értékesíthető videókat is szeretnének előállítani az oktatásról.

Ne keverje össze!

Ha konferenciabeszélgetést szeretne néhány tíz fővel, azaz egymással szeretnének beszélgetni, az nem élő közvetítés, arra a legjobb, ha a csoporthívásos rendszereket – mint a Zoom, Google Hangouts vagy a Skype – hívja segítségül.

Miért minket válasszon?

 • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
 • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
 • Profi stábunkkal túl vagyunk többszáz élő közvetítésen.
 • Valós időben, képfolyamként dolgozzuk fel és adjuk adásba a prezentációkat, akár Picture in Picture módszerrel.
 • Redundáns módszerekkel rögzítjük az előadást, azaz mindig van biztonsági felvétel.
 • Tudjuk hogyan kapcsolódnak a rendezvények műszaki szolgáltatói (hang, fény, LED-fal, stb…) és minek milyen hatása van a közvetítésre, felvételre. Ez biztosítja a helyszíni zökkenőmentes együttműködést és a jó élő közvetítés minőséget is.
 • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak.
 • Érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk, nem misztifikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

Konferenciája, rendezvénye élő közvetítése és annak minősége számunkra kulcsfontosságú. Bár való igaz, hogy a rendezvények egyik meghatározó elemeivé válik a tevékenységünk, mégis fontosnak tartjuk, hogy a dolgokat egészében lássuk. Ezáltal a nézők is azt és úgy láthatják, ami egy előadáson valóban lényeges. Emellett szükséges együttműködnünk a rendezvény többi szolgáltatójával. Ennek fényében előfordulhat, hogy lesz néhány kérdésünk. Akár ez lesz az első élő közvetítése az életében, akár a többszázadik, végigkísérjük a folyamatokat, és támogatjuk Önt best practice ötletekkel vagy akár konferencia élő közvetítés szervezői checklistával. Tanácsokat adunk arra, hogyan válhat a közös munkánk zökkenőmentessé, hogy a közvetítés végül már „csupán” a tökéletes végeredményt tükrözze.