Élő sportműsor egyszerre több helyről

Élő sportműsor egyszerre több helyről

Érdekes technikai megoldással elő sportműsort készítettünk a PPKO.tv részére. Két különböző helyszínről párhuzamosan, azonos időben valósítottunk meg több kamerás, kommentátoros sport közvetítést. Az adott helyszíneken a másik helyszín adását kivetítőn jelenítettük meg. Ez a megoldás különösen tetszett a helyszínen lévő sportolóknak, akik kíváncsiak voltak a másik helyszínen lévő honfitársuk, klubtársuk eredményére, meccsére. Az internetes élő sportműsor előnyeit ismét megtapasztalhattuk, hiszen hagyományos műsorszóró technológiákhoz képest hatalmas távolságról, japán és amerikai nézőktől is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

Mobil tv stúdiókat üzemeltettünk a helyszíneken, több kamerával, kis stábbal költséghatékonyan, ám a nézők szerint mégis igényes, korszerű szórakozást nyújtva. Örülünk, hogy a nézőknek is feltűnik a több kamera és a profi feliratozás használata, a HD minőségről nem is beszélve.

Péli László - produkciós vezető

View posts by Péli László - produkciós vezető
Élő közvetítéseket készítek amelyeket online lehet nézni. Emellett video felvételeket és TV műsorokat készítünk. Főleg sport és ENG területen mozgunk.
Scroll to top