Tévéfelvétel és műsorgyártás

Többkamerás tévéfelvételeket és kész műsorokat is gyártunk interjútól a magazinműsorig, webes felhasználásra alkalmas minőségtől a broadcastig. Ezt azért tehetjük meg, mert internetes élő közvetítés esetén alkalmazott eszközeink és technológiánk törzse, a kameráink és hordozható tévéstúdiónk alapvetően professzionális broadcast videofelvétel készítésére alkalmas.

Tévécsatornák, ahol találkozhatsz az általunk gyártott műsorokkal:

Ezeken a csatornákon találkozhatsz az általunk gyártott tévéműsorokkal

Tévéfelvétel jelentősége internetes élő műsor esetén

Azt hiszem, hogy az üzletfeleink nagy része nem szereti szórni a pénzt. Valószínűleg te sem. Ezért említem meg azt a lehetőséget, amivel pénzt tudsz megtakarítani: egy füst alatt megoldjuk például a koncerted felvételét és internetes közvetítését, hiszen a stábunk és technikánk már úgyis a helyszínen van. Természetesen nincs teljes átfedés a két feladat között, de mindenképp olcsóbb a többkamerás online műsort kissé kibővíteni, mint dupla stábot fizetni.

Konzerv anyagok költséghatékonysága

Ezen felül kimondottan költséghatékony módszer bizonyos esetekben, ha előre elkészítünk videókat és azokat játsszuk le megadott időpontban. Ezzel csökkenthetők az élő műsorra jellemző hibák száma és növelhető minőség, illetve alkalmazhatók olyan technikák, amelyeket élőben nagy kockázattal vagy nagyon drágán lehetne megvalósítani.

internetes közvetítés profi eszközökkel

Kérdésed van? Tedd fel:

    GDPR (kötelező)