Csak streaming ingyen enkóderrel – Teradek Cube bérbeadás

Előfordul az esetek bizonyos részében, hogy csak a streaming szolgáltatásunkra van szükség, azaz a műsort, videojelet vagy kameraképet más állítja elő vagy meglévő kész produkcióhoz kell az internetes közvetítés szolgáltatást rugalmasan és gyorsan hozzátenni. Ezekre a helyzetekre találtuk ki a “csak streaming ingyen enkóderrel” szolgáltatásunkat.

Többnyire azzal a helyzettel találkoztunk, hogy a reklámmentes, brandelhető, teljes kontrollal bíró streaming megoldásunkat (ami a szerverektől a weboldalon elhelyezett lejátszóig tart) szívesen használnák, de a videojel kódolási beállításokat és magát a valós idejű jelátalakítást nem tudják jól  vagy megbízhatóan megoldani. Ebben az esetben a Teradek Cube bérbeadás szolgáltatásunkat ajánljuk. Ingyenesen biztosítjuk ezt a  professzionális hardveres streaming boxot, amit előre beállítva adunk át. A helyszínen minden különösebb szaktudás nélkül csak a videojelet, internetet kell csatlakoztatni, majd a piros gombot megnyomni és már indul is az adás.

Teradek Cube bérbeadás
Teradek Cube hardveres streaming box
  • A streaming box széleskörűen beállítható felbontással és bitrátával, akár full HD 1920×1080@20.000 kbps módban is működik teljesítményprobléma nélkül, így akár arra is alkalmas, hogy PC-s live stúdió megoldásokat (vMIX, Wirecast, OBS, stb…) tehermentesítsen.
  • Akár közvetlenül kamerához is csatlakoztatható vagy mobil videó stúdió kimenetéhez is, legyen az szoftveres vagy hardveres broadcast technika.
  • A hagyományos vezetékes internet csatlakozáson kívül 3G/4G mobil stickkel is működik.