Internetes élő közvetítés livestreaming

Sportesemény élő közvetítés és felvétel szolgáltatás

Ma már nem a tévétársaságok döntése, hogy a sporteseményed élőben látható-e, hanem a tiéd. Élőben közvetítjük sporteseményedet 2-5 kamerával, sportfelirattal, kommentátorokkal, akár lassítás visszajátszással is, ha kéred. Olyan lesz, mint a tévében.

Kinek ajánljuk ezt a megoldásunkat?

Kinek nem ajánljuk magunkat?

Nem árulunk zsákbamacskát: ha valakinek elég egy webkamera az esemény egyik sarkában, vagy mobiltelefonnal szeretne livestreamet készíteni a sportfanjainak és emellett az ár az egyetlen paraméter, akkor nagy valószínűséggel nem fogunk együtt dolgozni. Ha magadra ismersz nem is érdemes tovább olvasnod.

Miért dolgozz velünk?

 • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
 • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
 • Profi stábunkkal túl vagyunk többszáz élő közvetítésen.
 • Több alkalommal dolgozunk tévés (M4, DigiSport) élő produkciókkal egyszerre, azok kiegészítéseként. Tudjuk milyen elszalaszthatatlan lehetőségeid vannak a tévéközvetítés mellett.
 • Redundáns módszerekkel rögzítjük az előadást, azaz mindig van biztonsági felvétel.
 • Tudjuk hogyan kapcsolódnak a rendezvények műszaki szolgáltatói (hang, fény, LED-fal, stb…) és minek milyen hatása van a közvetítésre, felvételre. Ez biztosítja a helyszíni zökkenőmentes együttműködést és a jó élő közvetítés minőséget is.
 • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Nem a te sporteseményeden fogunk kísérletezni.
 • A te nyelveden beszélünk, érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk veled, nem misztifikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

A sportrendezvényed élő közvetítése és annak minősége számunkra kulcsfontosságú. Igaz, a rendezvény egyik önálló tényezőjévé válunk, mégis egészben szeretnénk látni a dolgokat annak érdekében, hogy azt és úgy lássa a néző, ami egy sporteseményen igazán fontos, illetve együtt kell dolgoznunk a többi szolgáltatóval. Emiatt biztosan lesz pár kérdésünk. Legyen ez az első közvetítés az életedben vagy a többszázadik, végigkísérünk a folyamatokon, támogatunk best practice ötletekkel vagy akár sport streaming élő közvetítés szervezői checklistával. Tippeket adunk hogyan lesz zökkenőmentes a közös munkánk annak érdekében, hogy a közvetítés már “csak” a tökéletes végeredmény legyen.

Referencia

Nálunk így néz ki egy négykamerás élő sportközvetítés, kommentátorokkal, lassítással.

Itt tudsz ajánlatot kérni:

  Neved
  (kötelező)

  Email címed
  (kötelező)

  Státuszod
  (kötelező)
  JogtulajdonosHelyszín tulajdonosSportszövetségRendezvényszervező

  Esemény jellege, sportág
  (kötelező)

  Hány nézőre számítsunk?
  (kötelező)

  Esemény kezdő dátuma

  Esemény befejezési dátuma

  Helyszín
  (város elég, kötelező)

  További információ, amire úgy gondolod szükségünk lehet

  GDPR (kötelező)

  Livestreaming közvetítés iroda központ

  Ha az itt található űrlap elküldésével vetted fel velünk a kapcsolatot élő sportközvetítés miatt, akkor 24 órán belül biztosan válaszolunk és egyeztetjük a továbbiakat. Valószínűleg lesz néhány kérdésünk. Mindenképp szeretjük megnézni és felmérni a helyszínt, mielőtt ajánlatot adunk. Ezt az ajánlatadás és szerződés követi. A sportrendezvény többi műszaki szolgáltatójával kooperálva, kamera- és építési tervet készítünk az élő sportközvetítéshez. Ha eljött az idő a telepítési terv szerint és időben kitelepülünk a mobilstúdiónkkal és kameráinkkal és tesztelünk. A szükséges időben élőben közvetítjük a rendezvényt, majd összepakolunk. Ha kérted utómunkázzuk a rögzített anyagokat és online átadjuk kész videókat teljesítési igazolás ellenében. Ezután számlázunk.

  Péli László a Pélicom Média tulajdonosa és gyártásvezetője

  Péli László
  produkciós vezető
  PÉLICOM MÉDIA Kft.
  Iroda, stúdió:
  1034 Budapest,
  Bécsi út 120.