Internetes élő közvetítés livestreaming

Ledfalas élő közvetítés több kamerával

Vannak események, melyek méretei miatt komoly szerepet kapnak az óriás ledfalak. A nézőtér távolsága miatt például a koncerteken vagy sporteseményeken muszáj a színpad vagy küzdőtér eseményeit élőben mutatni, de tipikus terület a Fun-TV, azaz a nézők megszólítása, szerepeltetése is. Erre találtuk ki a ledfalas közvetítés szolgáltatásunkat.

Kinek ajánljuk ezt a megoldásunkat?

Kinek nem ajánljuk?

Ne olvass tovább, ha azért van ledfal az eseményeden, hogy 1 db logót mutasson egész végig vagy ha szerinted a koncerten csak a hang nyújtja az élményt

Miért minket válassz?

 • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
 • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
 • Profi stábunkkal túl vagyunk többszáz közvetítésen.
 • Kérésedre rögzítjük a ledfalra küldött adást.
 • Tudjuk hogyan kapcsolódnak a rendezvények műszaki szolgáltatói (hang, fény, LED-fal, stb…) és minek milyen hatása van a közvetítésre, felvételre. Ez biztosítja a helyszíni zökkenőmentes együttműködést.
 • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Nem a te eseményeden fogunk kísérletezni.
 • A te nyelveden beszélünk, érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk veled, nem misztifikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

A rendezvényed ledfalas közvetítése számunkra kulcsfontosságú. Bár az esemény önálló részévé válunk, mégis egészben szeretjük látni a dolgokat amiatt, hogy azt és úgy lássa a néző a ledfalon, ami egy igazán fontos, illetve együtt kell dolgoznunk a többi szolgáltatóval. Emiatt biztosan lesz pár kérdésünk. Legyen ez az első esemény az életedben vagy a többszázadik, végigkísérünk a folyamatokon, támogatunk best practice ötletekkel vagy akár szervezői checklistával. Ha igényled, tippeket adunk hogyan lesz zökkenőmentes a közös munkánk annak érdekében, hogy a közvetítés már “csak” a tökéletes végeredmény legyen.

Referencia

A 2019-es Öttusa-világbajnokság hatalmas ledfalára mi gyártottuk az élőképet.

Itt tudsz ajánlatot kérni:

  Neved
  (kötelező)

  Email címed
  (kötelező)

  Státuszod
  (kötelező)
  JogtulajdonosHelyszín tulajdonosSportszövetségRendezvényszervező

  Esemény jellege, sportág
  (kötelező)

  Hány nézőre számítsunk?
  (kötelező)

  Esemény kezdő dátuma

  Esemény befejezési dátuma

  Helyszín
  (város elég, kötelező)

  További információ, amire úgy gondolod szükségünk lehet

  GDPR (kötelező)

  Livestreaming közvetítés iroda központ

  Ha az itt található űrlap elküldésével vetted fel velünk a kapcsolatot élő ledfalas közvetítés miatt, akkor 24 órán belül biztosan válaszolunk és egyeztetjük a továbbiakat. Valószínűleg lesz néhány kérdésünk. Mindenképp szeretjük megnézni és felmérni a helyszínt, mielőtt ajánlatot adunk. Ezt az ajánlatadás és szerződés követi. A konferencia többi műszaki szolgáltatójával kooperálva, kamera- és építési tervet készítünk a ledfalas közvetítéshez. Ha eljött az idő a telepítési terv szerint és időben kitelepülünk a mobilstúdiónkkal és kameráinkkal, tesztelünk. A szükséges időben élőben közvetítjük a rendezvényt, majd összepakolunk. Ha kérted utómunkázzuk a rögzített anyagokat és online átadjuk kész videókat teljesítési igazolás ellenében. Ezután számlázunk.

  Péli László a Pélicom Média tulajdonosa és gyártásvezetője

  Péli László
  produkciós vezető
  PÉLICOM MÉDIA Kft.
  Iroda, stúdió:
  1034 Budapest,
  Bécsi út 120.