Internetes élő közvetítés livestreaming

Konferencia élő közvetítés és felvétel

Élőben közvetítjük online konferenciádat, előadásodat, talkshow-dat, kerekasztal beszélgetésedet, webináriumodat, akár egy vagy több előadó szerepel egyszerre. Prezentáció is van? Nem gond, digtálisan hozzáadjuk az élő adáshoz.

Kinek ajánljuk ezt a megoldásunkat?

Ne keverd össze!

Ha konferenciabeszélgetést szeretnél néhány tíz fővel, azaz egymással szeretnétek beszélgetni, az nem élő közvetítés, arra a legjobb, ha a csoporthívásos rendszereket – mint a Zoom, Google Hangouts vagy a Skype – hívod segítségül.

Miért minket válassz?

 • Tévéműsor gyártóként tévés szemlélettel gondolkodunk.
 • Broadcast eszközökkel és minőségben dolgozunk.
 • Profi stábunkkal túl vagyunk többszáz élő közvetítésen.
 • Valós időben, képfolyamként dolgozzuk fel és adjuk adásba a prezentációkat, akár Picture in Picture módszerrel.
 • Redundáns módszerekkel rögzítjük az előadást, azaz mindig van biztonsági felvétel.
 • Tudjuk hogyan kapcsolódnak a rendezvények műszaki szolgáltatói (hang, fény, LED-fal, stb…) és minek milyen hatása van a közvetítésre, felvételre. Ez biztosítja a helyszíni zökkenőmentes együttműködést és a jó élő közvetítés minőséget is.
 • A saját feladatunkra koncentrálunk, nem vállalunk be olyan szolgáltatásokat, amiben nem vagyunk 100%-osan biztosak. Nem a te konferenciádon fogunk kísérletezni.
 • A te nyelveden beszélünk, érthetően, hétköznapi nyelven kommunikálunk veled, nem misztifikálunk.

Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

A konferenciád, rendezvényed élő közvetítése és annak minősége számunkra kulcsfontosságú. Igaz, a rendezvény egyik önálló tényezőjévé válunk, mégis egészben szeretnénk látni a dolgokat annak érdekében, hogy azt és úgy lássa a néző, ami egy előadáson igazán fontos, illetve együtt kell dolgoznunk a többi szolgáltatóval. Emiatt biztosan lesz pár kérdésünk. Legyen ez az első közvetítés az életedben vagy a többszázadik, végigkísérünk a folyamatokon, támogatunk best practice ötletekkel vagy akár konferencia élő közvetítés szervezői checklistával. Tippeket adunk hogyan lesz zökkenőmentes a közös munkánk annak érdekében, hogy a közvetítés már “csak” a tökéletes végeredmény legyen.

Referencia

Így néz ki egy kétkamerás élő konferencia közvetítés prezentáció bevágással.

Itt tudsz ajánlatot kérni:

  Neved
  (kötelező)

  Email címed
  (kötelező)

  Státuszod
  (kötelező)
  JogtulajdonosHelyszín tulajdonosSportszövetségRendezvényszervező

  Esemény jellege, sportág
  (kötelező)

  Hány nézőre számítsunk?
  (kötelező)

  Esemény kezdő dátuma

  Esemény befejezési dátuma

  Helyszín
  (város elég, kötelező)

  További információ, amire úgy gondolod szükségünk lehet

  GDPR (kötelező)

  Livestreaming közvetítés iroda központ

  Ha az itt található űrlap elküldésével vetted fel velünk a kapcsolatot élő konferenciaközvetítés miatt, akkor 24 órán belül biztosan válaszolunk és egyeztetjük a továbbiakat. Valószínűleg lesz néhány kérdésünk. Mindenképp szeretjük megnézni és felmérni a helyszínt, mielőtt ajánlatot adunk. Ezt az ajánlatadás és szerződés követi. A konferencia többi műszaki szolgáltatójával kooperálva, kamera- és építési tervet készítünk az konferencia élő közvetítéshez. Ha eljött az idő a telepítési terv szerint és időben kitelepülünk a mobilstúdiónkkal és kameráinkkal, tesztelünk. A szükséges időben élőben közvetítjük a rendezvényt, majd összepakolunk. Ha kérted utómunkázzuk a rögzített anyagokat és online átadjuk kész videókat teljesítési igazolás ellenében. Ezután számlázunk.

  Péli László a Pélicom Média tulajdonosa és gyártásvezetője

  Péli László
  produkciós vezető
  PÉLICOM MÉDIA Kft.
  Iroda, stúdió:
  1034 Budapest,
  Bécsi út 120.