Skip to content

Live és műsorgyártás szolgáltatások egyben?

Felmerült, hogy kellene az élő közvetítés mellé valamilyen videoanyag? Interjúk, highlights videók, összefoglalók. Többkamerás tévéfelvételeket és kész műsorokat is gyártunk interjútól a magazinműsorig, webes felhasználásra alkalmas minőségtől a broadcastig. Ezt azért lehet számodra is kézenfekvő megoldás, mert az internetes élő közvetítés esetén alkalmazott eszközeink és technológiánk törzse, a kameráink és mobil tévéstúdiónk vagy közvetítőkocsink alapvetően professzionális broadcast videofelvétel készítésére alkalmas.

Live és műsorgyártás 13 éve

Tévécsatornák, ahol találkozhattál az általunk gyártott műsorokkal:

Tévéfelvétel jelentősége internetes élő műsor esetén

Azt hiszem, hogy az üzletfeleink nagy része nem szereti szórni a pénzt. Valószínűleg te sem. Ezért említem meg azt a lehetőséget, amivel pénzt tudsz megtakarítani: egy füst alatt megoldjuk például a koncerted felvételét és internetes közvetítését, hiszen a stábunk és technikánk már úgyis a helyszínen van. Természetesen nincs teljes átfedés a két feladat között, de mindenképp olcsóbb a többkamerás online műsort kissé kibővíteni, mint dupla stábot fizetni.

Előregyártott videoanyagok költséghatékonysága

Ezen felül kimondottan költséghatékony módszer bizonyos esetekben, ha előre elkészítünk videókat és azokat játsszuk le megadott időpontban. Ezzel csökkenthetők az élő műsorra jellemző hibák száma és növelhető minőség, illetve alkalmazhatók olyan technikák, amelyeket élőben nagy kockázattal vagy nagyon drágán lehetne megvalósítani.

Élő bejelentkezés live standup
Éppen az egyik tollaslabda nemzetközi verseny összefoglalóját készítjük az M4-re, miközben élőben 5 kamerával közvetítünk

Fontos a tévéfelvétel és műsorgyártás előkészítése

Lényeges, ha együttesen szeretnéd kérni ezt a két szolgáltatást, időben jelezd nekünk, hogy fel tudjunk készülni a megfelelő műszaki háttérrel és stábbal. Természetesen folyamatosan segítünk információkkal, és best-practice példákkal hogy könnyen el tudd dönteni milyen irányba menj tovább.