AKARSZ VELÜNK DOLGOZNI?

Így tudsz élő közvetítést rendelni tőlünk

Az internetes adás készítése valószínűleg mindenkit érdekel, de leginkább a megrendelőt, szervezőt, szponzort. Nekik készítettük ezt a leírást. Igyekeztünk a internetes adás készítésének kulcspontjait összefoglalni. Tehát mi is következik, ha már felmerült benned, hogy eseményed élőben kerüljön a monitorokra, tabletekre, okostelefonokra?

Kapcsolatfelvétel, információkérés

Elsőként nyilván arra vagy kíváncsi mennyibe fog kerülni az internetes adás. Mi pedig arra, hogy pontosan mit kell csinálnunk. Először tehát információkat kérünk, felmérjük milyen megoldásra van szükséged. Ezt a lépést legcélszerűbben az ajánlatkérőnk kitöltésével teheted meg itt, amelyben a minimális információkat meg tudod adni nekünk. Ezután még biztosan egyeztetünk néhány dolgot telefonon vagy emailben.

Tervezés

A terv szerint megkezdjük az előkészületeket, elvégezzük a szükséges beállításokat, meglátogatjuk a helyszínt, véglegesítjük a produkció minden elemét, mint például a kamerák elhelyezkedését. Nálunk mindig készül kameraterv!

Ajánlat, szerződés

Az igényeidnek megfelelően megtervezzük a teljes élő közvetítést és a hátteret, akár többféle verzióban is. Ebből kalkuláció, árajánlat készül. Ha minden elfogadható akkor szerződést kötünk.

Promóció

Igény szerint elvégezzük a promóciós munkákat, (ha kell eseményweblapot készítünk, szociálméda kampányt tervezünk és kivitelezünk)

Építés, installáció, teszt

Az adás előtt, megfelelő, egyeztetett időben stábunk kivonul a helyszínre és kiépíti az élő videó produkció technikai hátterét (kitelepül a mobil stúdiónk, kameráink), tesztelünk, majd indulhat is tesztadás.

LIVE

Élőben közvetítünk

Arhívum, utómunkák

Az adás vége után, ha fizikai adathordozón vagy online átadjuk a rögzített anyagokat.  Ha szükséges utómunkával különböző célú verziókat gyártunk a nyersanyagból.

Értékelés, statisztika

Statisztikát és ha van hozzá listánk, akkor nézői elégedettség felmérést készítünk és kiértékeljük azokat, majd átadjuk. Ha igényled, tanácsot adunk a kiértékelt adatok alapján.