Internetes élő közvetítés livestreaming

Élő közvetítés szervezés oktatócsomag

Gyártásvezetőnk elmondja, hogyan kerüld el a szervezési és megrendelési buktatókat

Péli László a Pélicom Média tulajdonosa és gyártásvezetője
Meggyőződésem, hogy a mostani válságos helyzet végét követően sokkal nagyobb mennyiségben lesz jelen az életünkben az online élő videó. Az emberek jó része nem tud vagy nem is akar majd azonnal visszaállni a normál hétköznapi viselkedésre. Jó ideig nem fog rendezvényeket, sporteseményeket látogatni. A rendezvények szervezőinek, jogtulajdonosoknak, helyszíneknek kritikus lesz, hogy a korábbinál több, jó minőségű élő közvetítést tudjanak csináltatni, ami nagy szervezési teher lesz mindenki számára. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, mert ebben az üzletágban ez közös ügyünk.

Péli László​
a Pélicom Média tulajdonosa és gyártásvezetője​

10 év tapasztalata 18 leckében, melyek használatával:

ingyenes oktatóanyag
2 bónusszal!

A tudásanyag mellé küldünk egy szabadon felhasználható ajánlatkérő sablont és egy 64 pontos checklistát, hogy könnyen tudj haladni.

Kinek szól ez a 18 lecke?

Lehetsz rendezvényszervező, jogtulajdonos, rendezvényhelyszín üzemeltetője, színházigazgató, sportmenedzser, marketingszakember, felsővezető. Lehet, hogy már csináltattál is közvetítést, de ha úgy érzed bonyolult az egész, túl sok a kérdés, nincs jó nézettség vagy nem tudod, hogy áll össze egy jó közvetítés, nem látod át, hogy kinek mi a feladata, akkor ez az anyag neked szól.

Kérd az oktatóanyagot emailben itt:

A regisztrációt követően, pár percen belül emailt küldünk a további teendőkkel. Bár biztonságos kapcsolatot és levelezési rendszert használunk, elképzelhető, hogy levelünk fennakad a spamszűrődön, ezért, ha nem látod az emailünket nézd meg a kéretlen levelek között vagy ha Gmailt használsz a Promóciók fülön.