Sporteseményt közvetítettünk rekord nézettséggel

7 napos sporteseményt közvetítettünk az interneten

sporteseményt közvetítetünkSporteseményt közvetítettünk, persze, már nem először. Ismét túl vagyunk egy nemzetközi internetes élő közvetítés programon. A szegedi Görkorcsolya EB-n igazi sztárok kerültek a kamera elé, pl. Kalon Dobbin többszörös világcsúcstartó – igaz edzőként, a svájci válogatottat terelgette. Interjú

A promóciós munkáink nem bizonyultak hatástalannak, az általunk hosztolt esemény weboldal SEO-ja és a szervezők promóciója is jól működtek, pagerank 5-ig jutottunk. Maga a rövidpályás görkorcsolya nem olimpiai sportág, ettől függetlenül rendkívül látványos és igazán nagy közönséget vonz. Azért azt el kell mondani, hogy a helyszíni kontra internetes streaming nézettség versenyét mi nyertük összességében 25.000 órás nézettséggel. Az egyedi nézőszám meghaladta a 30.000 főt. Ezzel ismét bebizonyosodott, hogy az internetes élő műsor kis költségvetéssel megoldható. A szerverek jól tűrték a terhelést, a mobil tv stúdiónk felszereléssel együtt szintén. A stáb már kissé nehezebben viselte ugyanezt, szerencsére a közvetítőállás közelében egy rendkívül jó fagylaltos települt ki örömünkre.

Péli László - produkciós vezető

View posts by Péli László - produkciós vezető
Élő közvetítéseket készítek amelyeket online lehet nézni. Emellett video felvételeket és TV műsorokat készítünk. Főleg sport és ENG területen mozgunk.
Scroll to top